Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
505
Cikkmegtekintések találatai
1352037


10 tagunk kapott elismerést! Balassagyarmat Sportjáért díjban részesült Fábián Gábor edző, atlétikai szakosztályvezetőnk. Jó Tanuló Jó Sportoló díjazottaink: Adám Dalma Luca, Sárdi Boglárka látványtáncosok, Imre Roland dobóatléta, Antalicz Botond, Csomor Petra, Kovács Kornél, Ódor Barnabás, Pásztor Szirka, Uram Kristóf kajakosok. 
 


Jó hangulatban telt el a Vitalitás Sportnap, idén Nyírjesben a kajak-kenu szakosztályunk bázisán. Rendezvényünkhöz támogatást nyújtott Balassagyarmat Város Önkormányzata.


A Vitalitás SE tizenegy éve működő szabadidő szakosztálya egy új kezdeményezéssel színesti az egyesület sportéletét. Április hónapban elkezdődött az egyénileg teljesíthető QR kód olvasásával igazolható „instant" körtúra, amiről Honti Attila, a klub elnöke mesélt lapunknak >>>

Tájékoztatjuk a Vitalitás SE érintett tagjait és pártoló tagjait, hogy 2021. május 01-től a Vitalitás Sportcentrumban a versenyzőkön kívül a védettségi igazolvánnyal rendelkező tagjaink is sportolhatnak már!

A Vitalitás Sportegyesület éves rendes küldött-közgyűlésére ezúton meghívom a szakosztályok küldötteit. A küldött-közgyűlés nyilvános, azon bárki részt vehet.
 
A küldött-közgyűlés helye: Balassagyarmat, Vitalitás sportcentrum, az akkor hatályban lévő járványügyi szabályok figyelembevételével szabadban vagy épületben.
 
A küldött-közgyűlés időpontja: 2021. május 21-én 18.00 órától.

Bővebben: Küldött-közgyűlési meghívó

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói