Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
434
Cikkmegtekintések találatai
868244


Siófokon került megrendezésre a Muscle Beach Felhúzó Verseny, mely az egyik legnépszerűbb verseny a magyar erőemelő sportban.
Posta Krisztián a Vitalitás SE erőemelője az ifjúsági korcsoportban a 80 kg-osok mezőnyében három sikeres gyakorlattal - 2017.5, 232.5, 245 kg - aranyérmes lett és az ifjúsági abszolút kategóriában is az I. helyen végzett.


Ászáron került megrendezésre a RAW Erőemelő Magyar Bajnokság, ahol a Vitalitás SE erőemelői is megmérettették magukat.....nem is akárhogyan! Posta Krisztián junior korúként felnőtt MAGYAR BAJNOK lett! Fehér Krisztina II. helyen végzett, míg Halaj Lizának X. helyezést sikerült elérnie.


3 Vitalitás SE aranyérem a RAW Erőemelő Magyar Bajnokságon Orosházán! Posta Krisztián (jobbra) mind az ifjúsági mezőnyben, mind a juniorok között lett a legjobb. Ráadásul 2 új országos csúccsal! Karaba Gábor a masters korosztályban bizonyult a súlycsoportjában a legjobbnak.

Bővebben: Vitalitás aranyak a RAW-on Orosházán


Egyesületünk sikeresen rendezte meg a XVIII. Nógrád Megyei Fekvenyomó Bajnokságot. Női abszolút kategóriában versenyzőink végeztek az első három helyen.

Bővebben: Sikeres volt a megyei fekvenyomó bajnokság

Erőemelő szakosztályunk versenyzői a Somogy megyei Tabon vettek részt a RAW Ifjúsági, Junior, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságon
Erőemelő szakosztályunk versenyzői a Somogy megyei Tabon vettek részt a RAW Ifjúsági, Junior, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságon

Bővebben: RAW Ifjúsági, Junior, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokság

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói