Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
439
Cikkmegtekintések találatai
905884

Elkezdődött az idei versenyszezon a hegyi kerékpáros és a triatlon szakosztálynál is. Már négy versenyen vagyunk túl, és hamarosan következnek az újabbak.

Április 30-án a Dejtári Duatlon került megrendezésre, ami idén már ranglista verseny volt. Itt Gombolai László versenyzőnk a leghosszabb, Sprint távon érte el Senior 2 kategóriában a 4. helyezést, ami MTB kerékpárral szép eredmény az országúti kerékpárokkal rendelkező duatlon mezőnyben.


 

Bővebben: Elindult a versenyszezon


A 2016. július 30-31-én Zánkán megrendezett 24 órás MTB verseny egyéni kategóriájában, amely a legnehezebb az összes közül, Gombolai László hegyikerékpáros versenyzőnk 65 körrel, 24 óra 4 perc 56 másodperces idővel első helyezést ért el. Gombi a második helyezettet 6 körrel, a harmadik helyezettet 10 körrel előzte meg, így magabiztosan vezetett a verseny ideje alatt. Ezúton is gratulálunk neki, most a jól megérdemelt pihenését tölti, de hétvégén már várja őt a többi csapattársával együtt a Bükk-hegység.


A téli időszak a kerékpár-sportban a felkészülés időszaka. Dósa Eszti viszont már versenyzéssel tölti ezt az időszakot. Az elmúlt héten Andalúziában vett részt az Andalúcia Bike Race nevű 6 napos páros versenyen. A Meridás Poór Brigivel párban összesen több, mint 24 órát nyeregben töltve a női mezőnyben a 7. helyen végeztek. Részlete Eszti blogjában ITT >>>

Ománi dobogó

Dósa Eszti télen sem pihen, hiszen vannak helyek, ahol ilyenkor is kiválóan lehet bringázni. Főleg, ha olimpiai kvalifikációs pontok gyűjtésére is van lehetőség. A januári spanyol Costa Blanca Bike Race után (amelyről itt olvashattok beszámolót), február elején a Közel-Keleten, Ománban vett részt az 5 napos TransHajar MTB Maratonon, ahol egy szakaszgyőzelem mellett, sikerült az összetett második helyet is elcsípnie, ezzel 70 UCI pontot gyűjteni az olimpiai kalapba! Gratulálunk Eszti!!

Bővebben: Ezüst érem Ománból

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói