Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Adó 1%

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
471
Cikkmegtekintések találatai
1201465

Elkezdődött az idei versenyszezon a hegyi kerékpáros és a triatlon szakosztálynál is. Már négy versenyen vagyunk túl, és hamarosan következnek az újabbak.

Április 30-án a Dejtári Duatlon került megrendezésre, ami idén már ranglista verseny volt. Itt Gombolai László versenyzőnk a leghosszabb, Sprint távon érte el Senior 2 kategóriában a 4. helyezést, ami MTB kerékpárral szép eredmény az országúti kerékpárokkal rendelkező duatlon mezőnyben.


 

Másnap ezt követte a Balatonfüreden megrendezett  II. Balaton Mountainbike Maraton, amelynek rövidtávján a 13. helyet szerezte meg.

Versenyzőnk ezután sem pihent sokat, a következő szombaton, május 6-án rajthoz állt a felsőtárkányi V. Nyílt Hegyifutó Maraton és Félmaraton Bajnokságon. Itt a 21 km-es távon, Férfi 3 kategóriában, majdnem 1000 méter szintkülönbséget legyőzve a 7. helyet szerezte meg.

Dósa Márton versenyzőnk a hegyi kerékpáros szezont országúti kerékpáron kezdte, az Esztergomban megrendezett XV. Kínok Kínja versenyen. A verseny a nevének megfelelően nem tartozik a könnyen teljesíthető futamok közé, köszönhetően a szűk limitidőnek, a 102 kilométeren 1500 méter szintemelkedésnek, amely nem ritkán 15% feletti emelkedőket jelent. A versenyzőnk 10 percet javítva a tavalyi eredményén, a kategóriájában a 67-ik helyen végzett.

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói