Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
574
Cikkmegtekintések találatai
1663658

A közelmúltban Bánkon került megrendezésre a X2S szervezésében az ez évi Tereptriatlon Országos Bajnokság, ahol több Vitalitásos éremnek is örülhettünk.

  • A gyermek lány kategóriában Nagy Vanessza teljesítette a távot és érdemelte ki a Bajnoki Címet.
  • Jamrik Egon az ifjúsági fiúk kategóriájában a 4.helyet szerezte meg.
  • A női abszolút versenyben szokatlanul erős és népes mezőny gyűlt össze, azonban Dósa Eszter nagy magabiztossággal gyűjtötte be az első helyet, melyet az OB Női 30-34 kategória győzelmével is megfejelt.

    Bővebben: Tereptriatlon Országos Bajnokság

Nőtincsen  - augusztus 20-án -  hatodik alkalommal kerül megrendezésre tereptriatlon verseny, amely idén ismét Országos Bajnokság. ( A versenyen mindenki indulhat, de az OB értékelésben csak az érvényes licenccel rendelkezők vesznek részt. Az újonc futam nem OB. )

A festői környezet és a vendéglátó nőtincsi önkormányzat hozzáállása ideális helyszínné teszik a települést egy ilyen viadal megrendezésére. Idén számos további programra is lehetőség mutatkozik: Augusztus 20-án este,  az Önkormányzat és a most kibővült Seholsziget élménypark is színes programokkal készül. A sátorozási lehetőség adott a versenyközpont mellett, sőt aki valami igazán különleges szálláshelyre vágyik, indiánsátorban is aludhat az élménypark területén. További információk a verseny hivatalos honlapján a http://notincs.amcomp.eu oldalon találhatók.

Szász ViktorJúlius 24-én Kőszegen rendezték az első magyarországi hosszú távú tereptriatlont, ahol Szász Viktor 7 óra 19 perces idővel az abszolút 13.helyen végzett 2km úszás, 80km mtb, és 19km terepfutás, valamint 3300m szintemelkedés leküzdése után.

Július 17-én, szombaton Szász Viktor a szlovákiai Batovce (Bát) mellett megrendezett féltávú triatlon versenyen állt rajthoz.
Az 1,8 km úszás, 90 km kerékpározás és maratoni féltáv teljesítése önmagában sem csekély dolog, ám a különösen nagy forróság is sorra szedte „áldozatait”. Lévén Viktor rutinos versenyző, a bő 6 óra 12 perces versenyidő alatt sem fogott ki rajta az időjárás, így kategóriája 17. pozíciójában ért célba.

Dósa EsztiMájus második hétvégéjén került sor a már hagyományos rövidtávú duatlon versenyre Orfűn, amely idén (is) az Országos Bajnokság helyszínéül szolgált. A 10 km futás, 40 km országúti bringázás és 5 km futás már önmagában is kihívás volt, pláne, mert mindezt a dimbes-dombos utakon gyűrték le az indulók.

Bővebben: Rövidtávú Duatlon OB

Egyesületi videók


Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGU_BAEKlgVjVSbdXGBdI_1T): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film

Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGXJMhH1aB66dhE4lu6c6vhj): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók


Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGW0-NSi-owZuekD9vKrk5ec): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók

Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGXk-9PckhWahCk8yP7sgaaM): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói