Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Adó 1%

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
570
Cikkmegtekintések találatai
1641882

A már hagyományosnak mondható márciusi történelmi versenyünk az idén igazán extrém körülmények között zajlott. Sajnos az országos hó helyzet miatt a nevezők jelentős része visszamondta a részvételt ennek ellenére igazán jó hangulatú és nívós versenyt sikerült rendeznünk, ahol még az eddigi csúcsot is sikerült megdönteni.

 

Március 16-án reggel még 6-8 centiméteres hóban kezdődött a versengés, de hála a szélcsendes napsütéses időnek a harmadik körre már csak foltokban lehetett havat találni. A megnyitó szinte családias légkörben igen vidám hangulatban telt.

A kivonulás után a három kört csupán pár perces pihenőkkel szakítottuk meg, amikor pár szelet zsíros kenyérrel és meleg teával pótolhatta energiáit, aki akarta. A nagy távolságra kihelyezett célok és a hó ellenére egy nyílvessző sem tűnt el. Ez a pálya kiépítését és a biztonsági eszközök hatékonyságát dicséri. A verseny záró száma a távolodó lövés izgalmasan végződött ahol pusztai íjával Solymosi János a Nap Párducai íjászcsapat tagja 70 méterig míg Lévai Tibor a rimaszombati Bástya Íjász klub íjásza csigás íjával 100 méterig jutott el, mindketten csúcsot lőttek.

Az eredményhirdetést ahol minden résztvevő oklevelet kapott teljesítményéről a patvarci tájház udvarán tartottuk ahol a nevezés is zajlott.
Köszönet Patvarc polgármester asszonyának Bernáth Kornéliának.

Az elégedett és fáradt íjászok a lenyugvó nap melegítő sugaraiban egy Kossuth nótával és a hagyományos háromszoros „hajrá” kiáltással búcsúztak a patvarci domboktól.
Köszönet minden résztvevőnek és segítőnek, különösen a két lánynak Pfiszter Mónikának és Kiss Mártinak akiknek a gördülékeny nevezést a zsíros kenyeret a meleg teát és a gyors eredményösszesítést köszönhetjük.

OLaci

Az eredmények megtekinhetők ITT (pdf), fotók a versenyről ITT!

Egyesületi videók


Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGU_BAEKlgVjVSbdXGBdI_1T): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film

Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGXJMhH1aB66dhE4lu6c6vhj): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók


Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGW0-NSi-owZuekD9vKrk5ec): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók

Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGXk-9PckhWahCk8yP7sgaaM): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói